Pește Prăjit Bătut Cu Bere

Pește Prăjit Bătut Cu Bere
Peștele prăjit cu bere este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 326 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați bere, făină, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Wisconsin Bere Ponosită Pește Prăjit, Pește De Cod Bătut Cu Bere, și Pește Bătut Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei la adâncimea de 3 inci într-un cuptor olandez mare; se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Între timp, presărați pește cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
3
Bateți împreună făina și următoarele 2 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți în bere și sos fierbinte. Înmuiați peștele în aluat, permițând scurgerea excesului de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
BereBere
PeștePește
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Coborâți ușor peștele în ulei fierbinte folosind clești (pentru a preveni lipirea peștelui de cuptorul olandez). Prăjiți peștele, în 4 loturi, 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CleșteClește
6
Așezați peștele prăjit pe o grătar într-o tigaie cu jeleu; păstrați cald într-un cuptor de 200 până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
PeștePește
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista