Pește Picant Cu Ardei

Peștele picant cu ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 9,32 USD pe porție. O porție conține 504 calorii, 84G de proteine, și 4G de grăsime. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de zahăr brun, ardei gras, file de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Baie De Pește Afumat Cu Ardei Murați Picanți Și Crostini Rupți, Salată de friptură cu castraveți, ardei și sos picant de pește Vinaigrette, și Pește Cu Ardei Topiți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa