Pește Parmezan
Peștele parmezan necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 96G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 685 calorii. Pentru $ 8.71 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de muștar dijon, fripturi de pește, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum File De Pește Parmezan, Pește Parmezan La Cuptor, și Crackers De Pește Parmezan.
Instrucțiuni
Se amestecă părți egale brânză Parmeasan, muștar Dijon și maioneză.Fript fish.At sfârșitul timpului de gătit (depinde de grosimea peștelui), întindeți amestecul uniform peste pește și reveniți la broiler.Se fierbe încă una până la două minute sau până când amestecul se umflă și se rumeneste.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.