Pește Marocan Spaniol

Pește Marocan Spaniol
Reteta de pește marocan spaniol este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $ 7.96 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă de la Toțiretetele au 95 de fani. Un amestec de fileuri de tilapia, roșii, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Pește Spaniol, Stocul De Pește Spaniol, și Pește La Grătar În Stil Spaniol.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ardeii grași, morcovii, roșiile, măslinele și fasolea garbanzo și continuați să gătiți până când ardeii sunt ușor fragede, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
3
Presărați pătrunjelul, ardeiul, chimenul, cayenne și bulionul de pui peste legume. Condimentează cu sare după gust. Se amestecă pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4
Așezați peștele deasupra legumelor și adăugați suficientă apă pentru a acoperi legumele. Reduceți căldura la minim, acoperiți și gătiți până când fulgii de pește ușor cu o furculiță și sucurile curg limpede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă în culoare, cu note de mango, floare de citrice și banane în nas. Pe cerul gurii un amestec de fructe tropicale se desfășoară în mandarină, mango, grapefruit, și arome de banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista