Pește Marinat Și Sotat
Peștele marinat și sotat este un pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 168 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 34 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește marinat și sotat, Piept de rață marinat cu cartofi sotati, și Calamari sositi cu ardei iute Anaheim si rosii marinate.
Instrucțiuni
Se amestecă ingredientele de marinată într-un vas de sticlă sau o farfurie de plăcintă și apoi se adaugă pește. Marinați nu mai mult de 2 ore, nu doriți ceviche!Când este gata să facă pește, puneți tigaia la foc mediu cu ulei și butter.In un castron bate ou. Într-un alt castron pus în pesmet.Înmuiați fileurile, pe rând, în amestec de ouă, apoi rulați în pesmet. Aruncați marinada. Apoi se sotează în tigaie. Nu le supraaglomera! De obicei, am loc doar pentru 2 fileuri la un moment dat. Se prăjește 5 minute pe o parte, apoi se răstoarnă. Se prăjește 5 minute pe cealaltă parte. Fileurile se fac atunci când se fulg ușor cu o furculiță. întoarceți încă o dată și gătiți fiecare parte încă 2 minute dacă nu sunteți sigur.Dacă untul scade, adăugați mai mult, poate încă 2 TB.
Adăugați un strop de vin în tigaie dacă doriți.Repetați cu alte fileuri. Bucurați-vă!