Pește marinat cu oțet și mentă: Pesciolini în Scapece

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Pește marinat cu oțet și mentă: Pesciolini în Scapece ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, pește fără cap, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 de ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pește prăjit marinat în usturoi, oțet, Oregano și chimen, Legume marinate: verde în Scapece, și Scapece Di Zucca-Dovleac Marinat.
Instrucțiuni
Așezați usturoiul și menta într-o cratiță mică cu oțetul de vin și puneți-le la foc mediu-mic. De îndată ce oțetul începe să fiarbă, coborâți focul sub un foc mic și lăsați aromatele să se absoarbă în oțet până când sunt gata de servit.
Înveliți fundul unei cratițe mici, la foc mediu-mare, cu aproximativ 1 lingură de ulei.
Adăugați firimiturile de pâine și prăjiți până când sunt maronii aurii și crocante.
Scoateți și puneți deoparte.
Așezați făina într-un castron puțin adânc și adăugați peștele, pentru a acoperi ușor. Într-o tigaie mare de sote, la foc mediu-mare, adăugați jumătate din uleiul de măsline rămas. Prăjiți peștele pe ambele părți până când este fiert. Pe măsură ce peștele este prăjit, scoateți-l din tigaie și scurgeți-l pe un platou căptușit cu un prosop de hârtie.
Când toți peștii au fost prăjiți, aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Adăugați uleiul curat rămas în tigaie și puneți la foc foarte mic pentru a se încălzi.
Puneți peștele într-un vas de sticlă sau ceramică, stropind fiecare strat liberal cu firimiturile de pâine prăjite și distribuind usturoiul și menta din infuzia de oțet. Stratul superior de pesmet ar trebui să acopere complet peștele.
Combinați oțetul cald rezervat și uleiul cald curat și turnați peste firimiturile de pâine. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de 2 sau 3 zile înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.