Nevoie de o felul principal pescatarian? Peștele Lemony peste legume și orez ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, orez prăjit, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește frecat cu condimente cu orez cu lămâie, Legume Marinate Cu Lămâie, și Legume și paste cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți orezul și margarina la foc mediu 2 până la 3 minute, amestecând ocazional, până când orezul se rumeneste. Se amestecă în apă, pachetul de condimente din amestecul de orez și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
Coaja De Lamaie
Margarină
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 10 minute.
3
Se amestecă legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
5
Tăiați peștele în 4 bucăți de servire; aranjați amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Orez
6
Presărați pește cu condimente de lămâie-piper; stropiți cu suc de lămâie. Reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 8 până la 10 minute sau până când fulgii de pește ușor cu furculița și legumele sunt fragede.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.