Pește la grătar pe cilantro-Chili Slaw

Pește la grătar pe cilantro-Chili Slaw este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 361 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $6.51 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână file de mahimahi, sare, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Tacos de pește Chili-Lime la grătar cu smântână varză Slaw + Mango și Avocado, Tacos De Pește Cu Salată De Coriandru, și Tacos de pește Halibut cu salată de Savoy Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați oțet, ulei de măsline, coriandru, usturoi, semințe de chimen, 3/4 linguriță sare și ardei iute după gust.
Clătiți peștele și uscați-l. Într-o pungă de plastic cu fermoar greu (1-gal. Dimensiune), combinați peștele și 1/3 cană din amestecul de oțet.
Lăsați să stea, întorcându-se ocazional, timp de aproximativ 15 minute.
Între timp, clătiți și scurgeți varza.
Tăiați miezul în sferturi; tăiați și aruncați secțiunile miezului. Feliați fiecare sfert pe lungime în bucăți subțiri pentru a face aproximativ 6 căni. Într-un castron mare, amestecați varza mărunțită, ceapa și 1/2 cană din amestecul de oțet.
Se adaugă sare după gust.
Ridicați peștele din marinată (aruncați marinada) și așezați-l pe un grătar uns pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti pestele, intorcand o data, pana cand abia opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Mound cilantro-chili slaw în mod egal pe patru plăci de cină. Acoperiți fiecare movilă cu o bucată de pește la grătar fierbinte sau cald.
Stropiți restul de pansament în mod egal peste pește.
Se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.