Pește la grătar cu sos au Chien

Pește la grătar cu sos au Chien ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 96G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 850 calorii. Pentru $ 8.69 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână arpagic, habanero chile, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Sos Chien, Pește La Grătar Cu Sos Pesto, și Ochi de coaste la grătar cu ciuperci și sos de pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu pătrunjelul, ceapa, usturoiul, arpagicul, cimbru și chile.
Bateți sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Aprinde un grătar. Înveliți ușor fiecare pește cu făină, atingând excesul. Ungeți grătarul și grătiți peștele la foc moderat fierbinte până când este gătit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Alternativ, încălziți 1/2 inch de ulei vegetal în fiecare dintre cele 2 skillets mari și prăjiți peștele la foc mare până devine auriu și crocant, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Presărați peștele cu sare și transferați-le cu grijă pe un platou mare sau farfurii.
Stropiți sosul peste pește și serviți imediat, cu orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.