Pește la grătar cu Salsa de castraveți-roșii
Rețeta de pește la grătar cu Salsan de castraveți-roșii este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 3,95 USD pe porție. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de suc de lămâie, chimen măcinat, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți, Somon la grătar cu roșii, castraveți și salsa de capere, și Pește cu apă de roșii de castraveți curry și salată de plante de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 linguriță de chimen, 1/4 linguriță de sare, coaja de tei, sucul de lămâie și uleiul de măsline într-un castron mediu.
Adăugați castraveți, roșii, ceapă verde, jalapeo și mentă. Pune deoparte.
Presărați restul de 1/2 linguriță de chimen și restul de 1/4 linguriță de sare peste pește. Grătiți la foc mediu-mare 7 minute sau până se înmoaie. Se acoperă cu salsa și se servește.
Notă: orice fructe de mare are un gust minunat asociat cu acest gust simplu de castraveți-roșii-cumpărați-vă preferatul. Dacă alegeți un file subțire, cum ar fi cambulă, așezați-l pe folie de aluminiu rezistentă pentru a menține peștele intact în timpul grătarului.
Notă de vin: Quara, un nou brand de vin din Argentina, oferă câteva albe aromate care se amestecă bine cu preparatele din fructe de mare. Valea Cafayate Torrontes (1 USD
este un alb mare, uscat, cu note de fructe tropicale. Bold Chardonnay ($1
are o notă de stejar pentru un finisaj clar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.