Pește La Cuptor Cu Topping De Firimituri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt cu topping de firimituri. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 61G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de eglefin, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma usturoiul, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Usturoi Caramelizat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Vă este adus de un mozaic comestibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian, fără lactate și fără gluten dieta. Încercați Pește La Cuptor Cu Topping De Pesmet De Dovlecei, PEȘTE LA CUPTOR CU TOPPING DE MĂSLINE ȘI FIRIMITURI DE CAPERE, și Somon la cuptor cu topping de pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament și periați un strat ușor de ulei de măsline pe silpat sau parchment.In o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mic; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie și abia începe să se rumenească (aproximativ 5-7 minute), amestecând ocazional.
Adăugați pesmetul și saut până se rumenesc ușor (aproximativ 1-2 minute), amestecând frecvent. Opriți focul și amestecați cimbru, 2 linguri de pătrunjel și un vârf de sare și piper.Uscați peștele și așezați-l (cu pielea în jos) pe foaia de copt pregătită; stropiți 1 linguriță de suc de lămâie pe fiecare file. Se acoperă cu amestecul de pesmet și se coace până când peștele este complet gătit (va deveni opac și se va descuama ușor cu o furculiță când este gata), aproximativ 15-25 de minute.
Presărați deasupra 1 lingură de pătrunjel rămas și serviți cu lămâie proaspătă pentru a stoarce deasupra.000356share pe Pinterest0Share cu prietenii tăi
Introduceți un Mesajam citit acest articol și mi s-a părut foarte interesant, m-am gândit că ar putea fi ceva pentru tine. Articolul se numește
Pește la cuptor cu topping de firimituri și este situat la http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.