Pește La Cuptor Cu Topping De Firimituri

Pește La Cuptor Cu Topping De Firimituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt cu topping de firimituri. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 61G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de eglefin, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma usturoiul, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Usturoi Caramelizat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Vă este adus de un mozaic comestibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian, fără lactate și fără gluten dieta. Încercați Pește La Cuptor Cu Topping De Pesmet De Dovlecei, PEȘTE LA CUPTOR CU TOPPING DE MĂSLINE ȘI FIRIMITURI DE CAPERE, și Somon la cuptor cu topping de pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament și periați un strat ușor de ulei de măsline pe silpat sau parchment.In o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mic; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie și abia începe să se rumenească (aproximativ 5-7 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați pesmetul și saut până se rumenesc ușor (aproximativ 1-2 minute), amestecând frecvent. Opriți focul și amestecați cimbru, 2 linguri de pătrunjel și un vârf de sare și piper.Uscați peștele și așezați-l (cu pielea în jos) pe foaia de copt pregătită; stropiți 1 linguriță de suc de lămâie pe fiecare file. Se acoperă cu amestecul de pesmet și se coace până când peștele este complet gătit (va deveni opac și se va descuama ușor cu o furculiță când este gata), aproximativ 15-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Presărați deasupra 1 lingură de pătrunjel rămas și serviți cu lămâie proaspătă pentru a stoarce deasupra.000356share pe Pinterest0Share cu prietenii tăi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Numele Tau
5
Adresa Ta De Email
6
E-Mail Destinatar
7
Introduceți un Mesajam citit acest articol și mi s-a părut foarte interesant, m-am gândit că ar putea fi ceva pentru tine. Articolul se numește
8
Pește la cuptor cu topping de firimituri și este situat la http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Trimite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista