Pește La Cuptor Cu Topping De Firimituri

Pește La Cuptor Cu Topping De Firimituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt cu topping de firimituri. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 61G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de eglefin, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma usturoiul, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Usturoi Caramelizat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Vă este adus de un mozaic comestibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian, fără lactate și fără gluten dieta. Încercați Pește La Cuptor Cu Topping De Pesmet De Dovlecei, PEȘTE LA CUPTOR CU TOPPING DE MĂSLINE ȘI FIRIMITURI DE CAPERE, și Somon la cuptor cu topping de pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament și periați un strat ușor de ulei de măsline pe silpat sau parchment.In o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mic; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie și abia începe să se rumenească (aproximativ 5-7 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați pesmetul și saut până se rumenesc ușor (aproximativ 1-2 minute), amestecând frecvent. Opriți focul și amestecați cimbru, 2 linguri de pătrunjel și un vârf de sare și piper.Uscați peștele și așezați-l (cu pielea în jos) pe foaia de copt pregătită; stropiți 1 linguriță de suc de lămâie pe fiecare file. Se acoperă cu amestecul de pesmet și se coace până când peștele este complet gătit (va deveni opac și se va descuama ușor cu o furculiță când este gata), aproximativ 15-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Presărați deasupra 1 lingură de pătrunjel rămas și serviți cu lămâie proaspătă pentru a stoarce deasupra.000356share pe Pinterest0Share cu prietenii tăi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Numele Tau
5
Adresa Ta De Email
6
E-Mail Destinatar
7
Introduceți un Mesajam citit acest articol și mi s-a părut foarte interesant, m-am gândit că ar putea fi ceva pentru tine. Articolul se numește
8
Pește la cuptor cu topping de firimituri și este situat la http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Trimite

Ingrediente

63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)pesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)pesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)2creveți și cu venePește la cuptor cu topping de firimituriPește la cuptor cu topping de firimituri33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocat, împărțitpătrunjel proaspăt tocat, împărțit33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel proaspăt tocat, împărțitpătrunjel proaspăt tocat, împărțit2Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)cimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)2Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)cimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)1cuișoare mariusturoi, tocatusturoi, tocat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fileuri mari (aproximativ fiecare) de eglefin (sau orice pește care vă place)fileuri mari (aproximativ fiecare) de eglefin (sau orice pește care vă place)2creveți și cu veneLămâie proaspătă, pentru servireLămâie proaspătă, pentru servire2Bucăți de caramele Heath Barsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2Bucăți de caramele Heath Barsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de coptulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de copt12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de coptulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de copt1miciceapă, tăiată finceapă, tăiată fin12 lingurițe de pudră de usturoiPresărați pătrunjelul rămas deasupra și serviți cu lămâie proaspătă la lingură deasupraPresărați pătrunjelul rămas deasupra și serviți cu lămâie proaspătă la lingură deasupra2creveți și cu veneSare și piperSare și piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista