Pește La Cuptor Cu Topping De Firimituri

Pește La Cuptor Cu Topping De Firimituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele copt cu topping de firimituri. Pentru $7.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 462 calorii, 61G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de eglefin, pesmet, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma usturoiul, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Usturoi Caramelizat ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Vă este adus de un mozaic comestibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian, fără lactate și fără gluten dieta. Încercați Pește La Cuptor Cu Topping De Pesmet De Dovlecei, PEȘTE LA CUPTOR CU TOPPING DE MĂSLINE ȘI FIRIMITURI DE CAPERE, și Somon la cuptor cu topping de pesmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°; tapetați o foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament și periați un strat ușor de ulei de măsline pe silpat sau parchment.In o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mic; se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie și abia începe să se rumenească (aproximativ 5-7 minute), amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Adăugați pesmetul și saut până se rumenesc ușor (aproximativ 1-2 minute), amestecând frecvent. Opriți focul și amestecați cimbru, 2 linguri de pătrunjel și un vârf de sare și piper.Uscați peștele și așezați-l (cu pielea în jos) pe foaia de copt pregătită; stropiți 1 linguriță de suc de lămâie pe fiecare file. Se acoperă cu amestecul de pesmet și se coace până când peștele este complet gătit (va deveni opac și se va descuama ușor cu o furculiță când este gata), aproximativ 15-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Presărați deasupra 1 lingură de pătrunjel rămas și serviți cu lămâie proaspătă pentru a stoarce deasupra.000356share pe Pinterest0Share cu prietenii tăi
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4
Numele Tau
5
Adresa Ta De Email
6
E-Mail Destinatar
7
Introduceți un Mesajam citit acest articol și mi s-a părut foarte interesant, m-am gândit că ar putea fi ceva pentru tine. Articolul se numește
8
Pește la cuptor cu topping de firimituri și este situat la http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Trimite

Ingrediente

6Crustă: firimituri de biscuiți grahampesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)pesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)6Crustă: firimituri de biscuiți grahampesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)pesmet (am folosit Panko, dar pesmetul obișnuit funcționează bine)21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePește la cuptor cu topping de firimituriPește la cuptor cu topping de firimituri3Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt tocat, împărțitpătrunjel proaspăt tocat, împărțit3Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt tocat, împărțitpătrunjel proaspăt tocat, împărțit2cp. legume (de exemplu, spanac)cimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)cimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)2cp. legume (de exemplu, spanac)cimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)cimbru proaspăt tocat (sau 1/2 linguriță uscat) (cred că mărarul ar fi o înlocuire excelentă dacă nu aveți cimbru)1cuișoare mariusturoi, tocatusturoi, tocat680ardei habenerofileuri mari (aproximativ fiecare) de eglefin (sau orice pește care vă place)fileuri mari (aproximativ fiecare) de eglefin (sau orice pește care vă place)21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteLămâie proaspătă, pentru servireLămâie proaspătă, pentru servire2cp. legume (de exemplu, spanac)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2cp. legume (de exemplu, spanac)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1parmezan rasulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de coptulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de copt1parmezan rasulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de coptulei de măsline, plus puțin mai mult pentru a unge foaia de copt1miciceapă, tăiată finceapă, tăiată fin1parmezan rasPresărați pătrunjelul rămas deasupra și serviți cu lămâie proaspătă la lingură deasupraPresărați pătrunjelul rămas deasupra și serviți cu lămâie proaspătă la lingură deasupra21 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piperSare și piper

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții2
Scor De Sănătate61
Revista