Pește Grecesc La Grătar

Pește Grecesc La Grătar
Rețeta de pește grecesc la grătar este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 272 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mentă, cățel de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șapte ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați tilapia; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
3
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
4
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grătiți tilapia, acoperită, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
TilapiaTilapia
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Culoare atractivă de rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista