Pește Glazurat Cu Ananas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele glazurat cu ananas. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, ghimbir măcinat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pește Glazurat Cu Citrice, Pește La Grătar Glazurat, și Șuncă Glazurată Cu Ananas.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând suc; pune ananasul deoparte. Într-o cratiță mică, combinați amidonul de porumb și ghimbirul; se amestecă sucul de ananas până se omogenizează.
Adăugați miere și sos de soia. se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sucul de lămâie.
Se toarnă jumătate într-un castron mic de servire.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătiți fileurile, neacoperite, la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, ungând ocazional cu glazură.
Între timp, prăjiți feliile de ananas timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când sunt încălzite, ungând frecvent cu glazură.
Serviți pește cu ananas și glazură rezervată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa