Pește Gingered

Peștele cu ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $15.04 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 88G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 623 calorii. Dacă aveți la îndemână sherry, ulei de susan, file de talpă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Pește Gingered, Pește Gingered din insule, și Ceai Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o pânză de brânză umedă sau mâna, stoarceți ghimbirul ras peste un castron mic adunând sucul de ghimbir.
Combinați 2 linguri de suc de ghimbir, sos de soia, sherry, suc de lămâie și zahăr sau înlocuitor de zahăr într-o pungă sau castron mare de depozitare a alimentelor; adăugați pește, întorcându-se sau agitând ușor pentru a acoperi.Marinați în frigider 20 de minute, transformând peștele ocazional.
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Puneți peștele pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit și fierbeți 3 minute (nu întoarceți); periați uleiul peste pește și fierbeți încă un minut sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Așezați peștele pe farfurii individuale de servire și stropiți sucul de ghimbir rămas peste pește; garnisiți cu scallions.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.