Pește Florentin
Pește florentin este un pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 1506 calorii, 63G de proteine, și 101G de grăsime. Pentru $ 8.51 pe portie, această rețetă acoperă 76% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați spanacul, făina, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pește Florentin, Folie-Pack Pește Florentin, și Folie-Pack pește Florentin pentru două.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în bucăți și clătiți.Se fierbe în multă apă sărată până se înmoaie.
Încălziți 50 ml de lapte cu jumătate din unt.Când untul s-a topit, amestecați amestecul în cartofi până se omogenizează.Bateți cu o lingură, adăugând lapte suplimentar dacă este necesar, până când este ușor și pufos.Lăsați deoparte, dar păstrați cald.Umpleți jumătate o tigaie cu apă și fierbeți.
Adăugați sare și spanacul.Se fierbe timp de un minut, apoi se scurge și se strecoară cât mai multă apă din spanac.Păstrați cald.Între timp, faceți sosul de brânză topind untul rămas într-o tigaie la foc mediu.Se amestecă făina și se adaugă treptat 250 ml de lapte, amestecând continuu pentru a vă asigura că obțineți un sos neted.Odată ce amestecul ajunge la fierbere, reduceți focul și lăsați să fiarbă câteva minute.Condimentează cu sare, piper și muștar.
Adăugați brânza cheddar și amestecați până se topește.Praful de pește cu făină, scuturând orice extra.
Încălziți uleiul într-o tigaie și, când este fierbinte, întindeți peștele.Gatiti 2-4 minute pe o parte, in functie de cat de gros este fileul is.To serviți, împărțiți spanacul între două farfurii încălzite.
Așezați peștele deasupra și acoperiți cu sosul, adăugând piure de cartofi pe lateral.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.