Pește Fiert Cu Sos De Ceapă Și Ciuperci

Pește Fiert Cu Sos De Ceapă Și Ciuperci
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Peștele fiert cu sos de ceapă și ciuperci ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 3373 calorii, 653g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru $50.06 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați limes, bonete scotch, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pătlagina, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Pătlagină ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pește Fiert Din Bahamas, Pește Fiert Croat (Și Supă), și Pește fiert din Sichuan (Shui Zhu Yu, aprox.).

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista