Dacă $1.32 pe portie se încadrează în bugetul dvs., pește fiert cu fenicul și roșii ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 173 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de până la 4 căței de usturoi, apă, pește cu carne fermă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Fenicul fiert și pește lagună prins în linie, Fenicul Fiert Și Roșii, și File de pește cu salată de varză încărcată și fenicul fiert – prima mea masă decentă conformă cu Whole30 pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.