Pește De Ton Aburit
Peștele de ton aburit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 310 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 4,29 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ceapă verde, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pește Întreg Aburit, Pește Thailandez Aburit, și Asiatice Pește Aburit.
Instrucțiuni
Așezați fripturile de ton într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti 6 pana la 8 minute, sau pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Între timp, într-o cratiță medie, combinați sosul de soia, sherry, ulei vegetal, ceapă verde, ghimbir, usturoi, sare și piper negru. Aduceți la fierbere.
Scoateți fripturile de ton din abur și puneți-le într-un vas de servit.
Se toarnă sosul peste fripturile de ton și se servește imediat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.