Pește de primăvară Zesty
Dacă aveți în jur 25 minute pentru a petrece în bucătărie, pește de primăvară Zesty ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 91 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ghimbir, sos de soia, verdeață de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mazăre De Primăvară Zesty, Salată De Primăvară Italiană Zesty, și Zesty pește Po ' Boys.
Instrucțiuni
Aruncați peștele cu sosul de soia, usturoiul și ghimbirul.
Încălziți uleiul într-un wok antiaderent sau tigaie și adăugați peștele și marinada acestuia. Sfârâie timp de 3 minute pe fiecare parte, până când peștele este aproape gătit.
Aruncați verdeața și un strop de apă și lăsați totul să fiarbă timp de 5 minute, până când verdeața s-a ofilit. Puneți totul pe o farfurie și serviți cu orez sau tăiței.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.