Pește De Lapte La Cuptor

Pește De Lapte La Cuptor
Peștele din lapte copt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 208 calorii, 34G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, piper de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Pește în Curry cu lapte de cocos, Pusandao De Pescado (pește și legume în lapte de cocos), și Tocană Braziliană De Pește Și Lapte De Cocos (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți ușor un vas de copt de 8x8 cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Clătiți filetele de cod și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De CodFile De Cod
3
Așezați peștele într-un singur strat în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se amestecă laptele, ceapa, ardeiul de lămâie, pătrunjelul și sarea; se toarnă peste fileuri de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
PeștePește
LapteLapte
SareSare
5
Stropiți filetele cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când peștele este ferm și poate fi fulgi cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista