Peștele de ardei afumat cu morcovi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 300 de calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi, ulei de măsline extravirgin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește de ardei afumat cu morcovi, Morcovi prăjiți cu boia afumată, și Pește bătut cu bere cu maioneză afumată-boia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună 1 1/2 căni de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de turmeric în fundul unei tigaie mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați coriandrul, morcovii tăiați felii, usturoiul și fulgii de ardei roșu zdrobiți (opțional) în fundul tigaiei. Fulgii de ardei sunt foarte picante, adăugați cu grijă. Întoarceți focul la mediu scăzut pentru a încălzi încet apa din fundul cratiței.În timp ce tigaia sote Se încălzește, turnați 3 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Lăsați-l să se încălzească la mediu până când este fierbinte și abia începe să fumeze.În timp ce uleiul se încălzește, condimentați Generos fileurile de pește pe ambele părți cu sare și piper, apoi presărați-le cu un strat ușor de boia afumată (aproximativ 1 lingură în total).Când uleiul este fierbinte, așezați fileurile de pește în tigaie și prăjiți-le timp de 2-3 minute pe fiecare parte până se formează o crustă maro. Când ambele părți ale peștelui sunt arse, folosiți o pereche de clești pentru a transfera ușor fileurile de pește în tigaia sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Bomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Așezați-le deasupra coriandrului și morcovilor. Întoarceți căldura pe tigaia sote până când lichidul începe să fiarbă. Reduceți căldura la mediu și lăsați amestecul să fiarbă neacoperit timp de 10-15 minute, ungând frecvent fileurile, până când lichidul este redus cu half.In un castron mic, amestecați împreună 1/3 cană de ulei de măsline și 1 lingură de boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri De Ulei Vegetal
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă uleiul condimentat peste partea superioară a fileurilor de pește, acoperindu-le uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Subţire-
6
Lăsați peștele să fiarbă neacoperit încă 20 de minute, ungând frecvent.Peștele se face atunci când lichidul este redus la aproximativ un sfert din ceea ce a fost inițial, peștele a devenit roșu, iar morcovii sunt fragede.Condimentați fileurile cu sare și piper suplimentar după gust, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoi
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Se servește cu morcovi fierți și sos din tigaie, garnisit cu coriandru proaspăt. Merge excelent peste orez, quinoa sau cuscus!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.