Pește Cu Crustă De Ovăz
Peștele cu crustă de ovăz este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Un amestec de file de cod, ovăz cu gătit rapid, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Pește Cu Crustă De Fistic, Pește De Cod Cu Crustă De Usturoi, și Pește Prăjit Cu Crustă De Nuci.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Într-un castron, amestecați împreună oul și laptele. Înveliți fileurile de cod cu făină; scuturați excesul. Înmuiați codul în amestec de ouă; lăsați excesul să se scurgă. Coat cod cu ovăz.
Puneți peștele pe rând în ulei fierbinte; prăjiți aproximativ 2 1/2 minute, apoi răsturnați și prăjiți încă aproximativ 2 1/2 minute.
Scoateți prosoapele de hârtie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.