Pește Cu Crustă De Ovăz

Pește Cu Crustă De Ovăz
Peștele cu crustă de ovăz este un pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 76g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $5.84 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Un amestec de file de cod, ovăz cu gătit rapid, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Pește Cu Crustă De Fistic, Pește De Cod Cu Crustă De Usturoi, și Pește Prăjit Cu Crustă De Nuci.

Instrucțiuni

1
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron, amestecați împreună oul și laptele. Înveliți fileurile de cod cu făină; scuturați excesul. Înmuiați codul în amestec de ouă; lăsați excesul să se scurgă. Coat cod cu ovăz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
LapteLapte
OvăzOvăz
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Puneți peștele pe rând în ulei fierbinte; prăjiți aproximativ 2 1/2 minute, apoi răsturnați și prăjiți încă aproximativ 2 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scoateți prosoapele de hârtie. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Revista