Pește cu crustă de cartofi Jay cu salsa de Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștele cu crustă de cartofi Jay cu Salsan de Mango. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $ 5.69 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, suc de lime, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Macadamia - pui Crustat cu salsa de Mango, Salsan și Mango-piper somon Crusted, și Nucă De Cocos Crusted Pui Cu Mango Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați cartofii instant, coaja de tei, cayenne, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper negru într-un vas superficial. Bateți ouăle într-un alt vas. Condimentează făina cu sare și piper negru într-un al treilea fel de mâncare. Dragați fiecare file de pește în făina condimentată, înmuiați ouăle, apoi acoperiți complet cu amestecul de cartofi.
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați aproximativ 1/2 inch de ulei vegetal. Când uleiul este fierbinte, așezați peștele curbat în jos în tigaie; gătiți până se rumenesc și crocant, 3 până la 4 minute. Întoarceți și gătiți până la aur pe cealaltă parte, încă 3 minute. Se acoperă cu salsa și mai mult cilantro.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.