Pește Alb La Grătar Cu Pesto Edamame

Pește Alb La Grătar Cu Pesto Edamame
Peștele alb la grătar cu Pesto Edamame este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 667 calorii, 70g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $9.0 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, cod, edamame și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Pește alb la grătar cu umplutură, Cina în seara asta: salată de pește alb la grătar cu roșii și vinetă de tarhon, și Halibut prăjit în tigaie cu Pesto de coriandru Edamame.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În32 m.
Porții2
Scor De Sănătate96
Revista