Pește Alb Cu Scânduri De Cedru Cu Chimichurri

Pește Alb Cu Scânduri De Cedru Cu Chimichurri
Rețeta de pește alb cu scânduri de cedru cu Chimichurri ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 132 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Grătar: pește alb tăiat cu unt de Cilantro-Lime, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon Cu Scânduri De Cedru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pătrunjelul, oregano, caperele, ceapa, usturoiul, 3 linguri de ulei de măsline, oțetul și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mediu. Aruncați pentru a combina bine. Condimentează după gust cu sare. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se condimentează peștele cu sare și piper și se freacă cu lingura rămasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați scânduri peste partea fierbinte a grătarului până când încep să se încarce și să fumeze. Răsturnați scândurile, treceți la partea rece a grătarului și așezați peștele deasupra. Acoperiți grătarul și gătiți până când peștele este opac și începe să se descuameze (aproximativ 15 până la 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Serviți imediat cu chimichurri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimichurriChimichurri
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista