Pește Alb Cu Scânduri De Cedru Cu Chimichurri
Rețeta de pește alb cu scânduri de cedru cu Chimichurri ar putea satisface pofta ta sud-americană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 132 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Grătar: pește alb tăiat cu unt de Cilantro-Lime, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon Cu Scânduri De Cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pătrunjelul, oregano, caperele, ceapa, usturoiul, 3 linguri de ulei de măsline, oțetul și ardeiul roșu zdrobit într-un castron mediu. Aruncați pentru a combina bine. Condimentează după gust cu sare. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Se condimentează peștele cu sare și piper și se freacă cu lingura rămasă de ulei de măsline.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați jumătate din arzătoare pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Așezați scânduri peste partea fierbinte a grătarului până când încep să se încarce și să fumeze. Răsturnați scândurile, treceți la partea rece a grătarului și așezați peștele deasupra. Acoperiți grătarul și gătiți până când peștele este opac și începe să se descuameze (aproximativ 15 până la 20 de minute).
Serviți imediat cu chimichurri.