Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions

Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions
Peștele aburit cu șuncă, ciuperci, ghimbir, usturoi și Scallions este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 422 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ulei de arahide, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Pește aburit cu Scallions și ghimbir, Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia, și Pește Aburit Cu Scallions Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie saut (de preferință antiaderentă) la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ciupercile, șunca, ghimbirul și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede, 2 pana la 3 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Între timp, aduceți câțiva centimetri de apă la fierbere în abur. (Dacă nu aveți un abur de bambus, puteți folosi o oală cu o inserție de abur cu fund plat sau vă puteți instala propriul abur. Doar tăiați partea de sus și de jos dintr-o cutie de ton pentru a o folosi ca suport pentru farfurie și găsiți o oală acoperită suficient de adâncă și largă pentru a găzdui totul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Puneți peștele pe o farfurie rezistentă la căldură care se va potrivi în aburul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Presărați amestecul de ciuperci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
5
Stropiți cu sherry și ulei de susan. Puneți cu grijă placa în abur. Acoperiți și aburiți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute. Vedețicum să-ți dai seama când peștele este cu adevărat gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Transferați peștele și sucurile în farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Stropiți cu sosul de soia, presărați cu scallions și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1
Dimensiune
2
pe porție de aperitiv, calorii
1
160, grăsime
2
8, Calorii Grase
1
70, Grăsimi Saturate
2
1, proteine
3
18, Grăsimi Mononesaturate
4
3, carbohidrați
5
500, colesterol
6
40, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
3, Grăsimi Polinesaturate
2
3, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista