Pește Aburit Cu Șuncă, Ciuperci, Ghimbir , Usturoi Și Scallions
Peștele aburit cu șuncă, ciuperci, ghimbir, usturoi și Scallions este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 422 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ulei de arahide, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Pește aburit cu Scallions și ghimbir, Pește întreg aburit cu ghimbir, Scallions și soia, și Pește Aburit Cu Scallions Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie saut (de preferință antiaderentă) la foc mediu.
Adăugați ciupercile, șunca, ghimbirul și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede, 2 pana la 3 minute. Se lasă deoparte să se răcească. Între timp, aduceți câțiva centimetri de apă la fierbere în abur. (Dacă nu aveți un abur de bambus, puteți folosi o oală cu o inserție de abur cu fund plat sau vă puteți instala propriul abur. Doar tăiați partea de sus și de jos dintr-o cutie de ton pentru a o folosi ca suport pentru farfurie și găsiți o oală acoperită suficient de adâncă și largă pentru a găzdui totul.)
Puneți peștele pe o farfurie rezistentă la căldură care se va potrivi în aburul dvs.
Presărați amestecul de ciuperci deasupra.
Stropiți cu sherry și ulei de susan. Puneți cu grijă placa în abur. Acoperiți și aburiți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute. Vedețicum să-ți dai seama când peștele este cu adevărat gătit.
Transferați peștele și sucurile în farfurii de servire.
Stropiți cu sosul de soia, presărați cu scallions și serviți imediat.
pe porție de aperitiv, calorii
18, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
3, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.