Pește Aburit Cu Ghimbir Cu Rețetă De Sos În Stil Troy S Hana
Ghimbir pește aburit cu sos de stil Troy s Hana reteta este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de soia, bas cu dungi, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Pește aburit cu ghimbir cu sos în stil Hana al lui Troy, Pește aburit cu sos dulce de soia-ghimbir, și Rețetă de biban de mare aburit (în stil thailandez) pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.