Pezzetti di Baccala cu Pesto de lămâie

Pezzetti di Baccala cu Pesto de lămâie
Pezzetti di Baccala cu Pesto de lămâie este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 148g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1339 calorii. Pentru 8,41 USD pe porție, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți apă, sare plus, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este uimitor. Încearcă Bacala, Salată De Bacală, și Ciorba De Bacala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți baccala și uscați, verificând oasele, dar lăsând intacte orice bucăți de piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
2
Tăiați baccala în bucăți de 3 inci pe 1 inci și puneți-o deoparte. Într-un castron mediu de amestecare, amestecați făina, apa, praful de copt, 1 linguriță de sare și două linguri de ulei de măsline virgin până se omogenizează foarte mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline VirginUlei De Măsline Virgin
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Cod De SareCod De Sare
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Într-o tigaie adâncă de 6 inci, încălziți 1 litru de ulei la 370 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Înmuiați baccala în aluat și puneți-o în ulei, 2 până la 3 bucăți la un moment dat, și prăjiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cod De SareCod De Sare
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie. În timp ce bucățile se prăjesc, sferturi 3 lămâi și scoateți semințele. Se toacă aproximativ și se pune în robotul de bucătărie cu restul de 1/2 cană de ulei de măsline, linguriță de sare, zahăr și piper și se amestecă până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se toarnă pesto de lămâie în vasul de servire. Când toată baccala este gătită, serviți imediat cu pene de lămâie și sos de pesto de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cod De SareCod De Sare
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru codul sărat. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. King Estate Domaine Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
King Estate Domaine Pinot Noir
King Estate Domaine Pinot Noir
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate96
Revista