Petits Farcis
Petits Farcis ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 723 calorii. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Petits Farcis A La Provensale - Dovlecei Umpluți Provensali, Petits Farcis-Legume Coapte Umplute Cu Provencroume, și Ardei Grași Prăjiți Umpluți (Poivrons Farcis) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o treime superioară din ceapă, dovlecei, roșii, vinete și ardei și lăsați-o deoparte pentru a o folosi ca capace.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime. Cu un baller de pepene galben sau o lingură de espresso, scoateți interiorul fiecărei legume cât mai bine. Lăsați pereții cu grosimea de aproximativ 1/4 inch (6 mm). Pune legumele deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F (200 buc. c). Pentru a face umplutura, într-o tigaie mică, transpirați ceapa în ulei la foc mediu timp de 4 până la 5 minute, sau până când devine translucidă.
Într-un castron, combinați vițelul, carnea de porc, ceapa gătită, oul, pâinea, parmezanul, cimbru, semințele de fenicul, usturoiul, fulgii de chile și câte un vârf de sare și piper.
Se amestecă împreună folosind mâinile; ar trebui să aibă textura unei chiftele crude.
Împărțiți amestecul de carne între legume, umplându-l cu grijă și adânc în interiorul fiecăruia. Stați legumele, fără capacele lor, într-un vas de gratinat cu ulei sau într-o tigaie de tort.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când carnea este gătită, dar nu colorată.
Scoateți din cuptor, acoperiți fiecare legumă cu capacul și reveniți la cuptor pentru încă 10 minute, sau până când blaturile devin crocante și carnea sfârâie.
Scoateți din cuptor și stropiți ulei de măsline deasupra.
Retipărit cu permisiunea de la Arta de a Trăi în Conformitate cu Joe carne de Vită de Frédéric Morin, David McMillan & Meredith Erickson, copyright © 201
Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc. Frédéric Morin (dreapta) este co-proprietar/chef de Joe carne de Vită, Liverpool Casă, și McKiernan Luncheonette. El a participat la L ' école Hôtelière des Laurentides, a lucrat la Jean-Talon de vânzare pe Piața de ardei și ceapă, și a servit ca garde-manger la Toqué! și chef de cuisine la Globe înainte de a deschide Joe Beef. Când nu face grădinărit, nu lucrează în atelierul său sau la restaurante, Fred poate fi găsit acasă în Montreal împreună cu soția sa (și al treilea partener din restaurante), Allison și cei doi fii ai lor. David McMillan este coproprietar / bucătar al Joe Beef, Liverpool House și McKiernan Luncheonette. Născut și crescut în Quebec City, David a ținut curte în multe dintre restaurantele clasice din Montreal de aproape douăzeci de ani. El încă practică bucătăria burgheză pe care a învățat-o de la mentorul său, Nicolas Jongleux, și trăind în regiunea Burgundia din Franța. Când David nu este la restaurante, el poate fi găsit pictând la studioul său din Saint Henri sau petrecând timp la cabana sa din Kamouraska, Quebec, cu soția sa, Julie, și cele două fiice ale lor.Unul dintre membrii originali ai personalului Joe Beef, Meredith Erickson a scris pentru diverse reviste, ziare și seriale de televiziune. În prezent, colaborând la mai multe cărți, Meredith își pierde timpul între Montreal și Londra.