Petit Gateau

Petit Gateau
Petit Gateau ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,4 USD pe porție. O porție conține 1621 calorii, 28G de proteine, și 91G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 32 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, suc de lămâie, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Petit Fours, Le Petit Hibou, și Petit Patru Quilt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face mojito de ciocolată cu mentă: folosiți 12 inele pentru a tăia cercuri de 3 inci în genoise de cacao și așezați-le în partea de jos a fiecărei forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
MojitoMojito
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2
Așezați zahărul brun, apa, menta și condimentele într-o cratiță medie și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Lăsați amestecul să se răcească și abrupt peste noapte. Se strecoară și se adaugă romul și sucul de lămâie. Rezervați jumătate din lichid pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Miere De CitriceMiere De Citrice
4
Ungeți puțin din sirop pe fiecare tort. Pipiți o lingură de ganache de ciocolată pe fiecare tort și apăsați o prăjitură rotundă de ciocolată pe ganache și umpleți cu mousse bavarez de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Pentru a face mousse bavarez de mentă: înmuiați frunzele de gelatină în apă timp de 5 minute, stoarceți excesul de apă și cuptorul cu microunde timp de 1 minut sau până când gelatina este dizolvată. Se amestecă o lingură de smântână anglaise și apoi se amestecă în restul. Îndoiți frișca. Umpleți inelele entremet cu mousse și dați-le la frigider până când sunt setate, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foaie GelatinăFoaie Gelatină
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6
Pentru a termina prăjiturile topiți 2 frunze de gelatină și adăugați la siropul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Așezați o lingură pe fiecare tort și garnisiți cu ciob de ciocolată sau așchii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
9
Combinați ouăle și zahărul împreună într-un bol de amestecare. Peste apa fierbinte, bateți ouăle cu o măturică până când zahărul este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Așezați ouăle calde în vasul unui mixer electric și bateți-le la înălțime până se formează panglica. Îndoiți untul și ingredientele uscate cernute în ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Se toarnă pe o tigaie unsă, căptușită cu pergament și se coace timp de 15 până la 20 de minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Combinați glucoza și pudra de cacao într-o cratiță și amestecați la foc mic până se omogenizează. Temperați în cremă și amestecați până când crema ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sirop De GlucozăSirop De Glucoză
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Se toarnă peste ciocolată tocată. Se amestecă până se omogenizează. Se lasă să se răcească.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
14
Crema untul și zahărul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
15
Adăugați vanilia și ouăle pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
16
Adăugați făina, sarea și cacao și amestecați până când sunt doar combinate și netede. Înfășurați și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
17
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
18
Se rulează și se taie în formele dorite și se coace timp de 10 până la 12 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
19
Combinați laptele, smântâna, fasolea de vanilie și menta într-o cratiță și puneți-le la foc mediu pentru a aduce doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
20
Combinați gălbenușurile și zahărul împreună chiar înainte ca lichidul să fie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
21
Temperați laptele/smântâna fierbinte în gălbenușuri și reveniți la aragaz pentru a găti până se îngroașă, iar amestecul acoperă spatele unei linguri. Se strecoară și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse

Ingrediente

28ardei habenerociocolată dulce, tocatăciocolată dulce, tocată2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou1parmezan rasunt topitunt topit198ardei habenero1 cup. ceapă tocată1 cup. ceapă tocată1cp. legume (de exemplu, spanac)păstăi de cardamom, zdrobitepăstăi de cardamom, zdrobite14ardei habeneroHârtie de orezHârtie de orez57ardei habeneroHârtie de orezHârtie de orez1cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de coriandru, zdrobitesemințe de coriandru, zdrobite113ardei habenero10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu10 până la 20 de picături de colorant alimentar roșu11/2 cutie (355 ml) de lapte evaporat1/2 cutie (355 ml) de lapte evaporat3gălbenușuri de ougălbenușuri de ou2(parțial și)(parțial și)8(parțial și)(parțial și)12frunze proaspete de mentăfrunze proaspete de mentă2foigelatină (1 linguriță gelatină pudră)gelatină (1 linguriță gelatină pudră)3foigelatină (1 1/2 lingurițe gelatină pudră)gelatină (1 1/2 lingurițe gelatină pudră)14ardei habeneroglucozăglucoză4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână grea, biciuitsmântână grea, biciuit2cp. legume (de exemplu, spanac)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie113ardei habenero3/4 cană plus 2 linguri de lapte evaporat3/4 cană plus 2 linguri de lapte evaporat28ardei habenerociocolată cu lapte, tocatăciocolată cu lapte, tocată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze de menta zdrobitefrunze de menta zdrobite85ardei habenerofăină de patiseriefăină de patiserie227ardei habenerofăină de patiseriefăină de patiserie591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmiere de citricemiere de citrice1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață43ardei habenerocu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate198ardei habenerocu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate312ardei habenerocu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1albusuri pasteurizate (din cutie), la temperatura camereialbusuri pasteurizate (din cutie), la temperatura camerei1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 32 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista