Petarde Orientale
Pocnitori orientale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 58 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați gingerroot, ceapă verde, sos teriyaki și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Petarde, Petarde JELL-O, și Philly Petarde.
Instrucțiuni
Îndepărtați vârfurile de ceapă verde; puneți deoparte porțiunea albă de ceapă.
Tăiați blaturile de ceapă verde în fâșii foarte subțiri; se pune într-un castron cu apă cu gheață și se lasă deoparte. Feliați porție albă de 3 cepe; pus deoparte. Rezervați ceapa rămasă pentru o altă utilizare.
Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați pui și următoarele 6 ingrediente. Procesați 30 de secunde, oprindu-vă o dată pentru a elimina părțile laterale. Se amestecă ceapa feliată în amestecul de pui.
Așezați 1 foaie phyllo pe un prosop umed (păstrând restul phyllo acoperit). Înveliți ușor phyllo cu spray de gătit.
Strat 3 foi phyllo pe prima foaie, acoperind ușor fiecare foaie cu spray de gătit.
Tăiați stiva phyllo în jumătate pe lungime; tăiați stiva transversal în treimi pentru a face 6 stive. Păstrați stivele phyllo acoperite.
Lingură 1 lingură amestec de pui în centrul a 1 stivă phyllo până la 1 1/2 inci de la fiecare capăt, paralel cu marginea lungă.
Rulați phyllo, jellyroll fashion, începând cu partea lungă; răsuciți 1 1/2 inci de la fiecare capăt.
Așezați" Petarda", cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de phyllo și amestec de pui.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până devin aurii. Legați fiecare capăt al petardelor cu o fâșie de ceapă verde.
Se servește cu muștar fierbinte de hrean.