Rețeta Pesto și lasagna de mazăre ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 410 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto Lasagna, Pesto Polenta Lasagna, și Pesto Lasagna De Pui.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați toate ingredientele, cu excepția uleiului, în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, adăugați uleiul într-un flux lent și constant până când este încorporat uniform. Opriți și răzuiți părțile laterale ale bolului, apoi pulsați pentru a termina încorporarea tuturor ingredientelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
1
Se toarnă crema uniform pe fundul unui vas de copt de 13 pe 9 inci. Acoperiți cu un strat de 4 tăiței lasagna, permițându-le să se suprapună ușor. Folosind o lingură, întindeți uniform o treime din umplutura de mazăre-ricotta peste tăiței, apoi întindeți uniform jumătate din pesto peste umplutură. Presărați uniform jumătate din nuci de pin peste pesto.Acoperiți cu un alt strat de 4 tăiței. Răspândiți uniform încă o treime din umplutura de mazăre-ricotta peste tăiței. (Nu acoperiți cu pesto.) Acoperiți cu ultimele 4 tăiței. Întindeți uniform treimea rămasă din umplutura de mazăre-ricotta peste tăiței, apoi întindeți uniform jumătatea rămasă din pesto peste umplutură. Presărați uniform jumătatea rămasă de nuci de pin peste pesto. Aranjați uniform feliile de mozzarella deasupra. Înveliți 1 parte a unei bucăți mari de folie de aluminiu cu ulei de măsline și acoperiți bine vasul cu folia, cu partea de ulei în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ulei De Măsline
Nuci De Pin
Paste
Brânză Ricotta
Pâine Cu Nuci și Stafide
Cremă
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
2
Coaceți până când sosul începe să baloneze în jurul marginilor, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scoateți folia și continuați să coaceți până când partea superioară și marginile lasagnei se rumenesc ușor în pete și umplutura clocotește, încă aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Lăsați să se răcească cu cel puțin 10 minute înainte de servire.