Pesto Primavera Paste
Pesto Primavera paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 328 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de roșii, drojdie nutrițională, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Pesto Paste Primavera, Paste Primavera cu pesto de rucola, și Imprimare: Paste Primavera cu Pesto de spanac-bucătărie subțire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați broccoli și gătiți încă 4 minute.
Adăugați dovleceii și gătiți încă un minut sau până când pastele sunt al dente.
Se ia de pe foc și se scurge într-o strecurătoare peste chiuvetă. Pulverizați cu apă rece și transferați într-un castron mare de servire. În timp ce pastele se gătesc, faceți sosul. Măcinați migdalele, usturoiul și drojdia nutritivă într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Adăugați busuiocul, sucul de lămâie și tofu de mătase și procesați până se omogenizează.
Adăugați sare după gust și procesați pentru a combina. Amestecați ușor sosul în paste și legume.
Adăugați nautul, roșiile tăiate cubulețe și sarea și piperul după gust.
Se servește imediat sau răcit, garnisit cu migdale suplimentare.