Pesto Penne Primavera necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 316 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 63 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, frunze de busuioc, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Pesto Penne Primavera, Penne Primavera cu creveți, și Casa De Paste Co. Penne Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați busuiocul, usturoiul, 1/4 cană de nuci de pin, 1/2 cană de parmezan, 1/4 cană de ulei de măsline și suc de lămâie într-un robot de bucătărie și amestecați până se combină bine și are textura pesto proaspăt; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti pastele in apa clocotita pana cand sunt fierte, dar ferme la muscatura, aproximativ 11 minute; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline peste paste și se aruncă pentru a acoperi; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Încălziți 1 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Prăjiți nucile de pin în tigaie până se rumenesc ușor; se scoate pe o farfurie și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sparanghelul, dovlecelul, măslinele Kalamata, ardeiul roșu prăjit și roșiile uscate la soare în tigaie; gătiți și amestecați până la cald, 5 până la 7 minute. Amestecați nucile de pin în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Măsline Kalamata
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați pastele și aproximativ 1/4 cană de pesto, sau mai mult pe placul dvs., în tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se servește în boluri acoperite cu parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat