Pesto parmezan pui și paste

Pesto parmezan pui și paste
Nevoie de o curs principal fără gluten? Pesto parmezan pui și paste ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 194 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Pesto Parmezan Paste Skillet, Parmezan ușor de pui cu paste Pesto (masă de 10 USD), și Salată de paste Pesto cu mazăre și parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița antiaderentă de 2 litri, amestecați apă fierbinte, 1 1/2 căni de lapte, 2 linguri de unt și amestecul de sos și pastele nefierte (din cutia de ajutor pentru pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SosAmestec De Sos
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se încălzește doar până la fierbere, amestecând frecvent. Reduceți căldura. Fierbeti neacoperit aproximativ 12 minute, amestecand frecvent, pana cand pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 cană pesto. Acoperiți pentru a vă încălzi. Sosul se va îngroșa așa cum este.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Între timp, tăiați fiecare piept de pui în 3 până la 5 felii, ținând cuțitul într-un unghi. Feliile trebuie să aibă o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Puneți puiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Adăugați 1 lingură de lapte pentru a umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
7
Adăugați firimituri condimentate (din cutia de ajutor pentru pui) pentru a acoperi puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
În tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți 2 linguri de unt și uleiul la foc mediu până când untul este topit. Adăugați cu grijă puiul în amestecul de unt fierbinte; gatiti 4 pana la 6 minute sau pana se rumenesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți puiul, gătiți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când se rumenesc și centrele nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați puiul pe farfurii individuale. Lingură și întindeți 1 1/2 lingurițe pesto peste pui pentru fiecare porție. Se acoperă cu felii de roșii; se servește cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista