Pesto Maioneza

Pesto Maioneza
Pesto maioneza este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian condiment. Această rețetă face 64 de porții cu 3 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 1 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, maioneză, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este improvizabil. Încercați Pesto Maioneza, Sparanghel cu maioneza pesto de busuioc, și Pesto Maioneza Acoperit Pește Opakapaka pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Notă: maioneza Pesto Se va păstra până la 5 zile la frigider atunci când este depozitată într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista