Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci

Pesto Lasagna cu spanac și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 451 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,05 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ciuperci cremini, pesto comercial și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna de curcan cu spanac și ciuperci - 6 puncte, Lasagna Cu Spanac, Pesto Și Fontina, și Lasagna de spanac cu Pesto de nuc.
Instrucțiuni
Aranjați spanacul într-un abur de legume; abur, acoperit, 3 minute sau până când spanacul se ofilește.
Se scurge, se strecoară uscat și se toacă grosier.
Combinați spanacul, ciupercile și pesto-ul într-un castron mediu, amestecând pentru a combina; pus deoparte.
Combinați mozzarella, provolona, ricotta și oul bătut într-un castron mediu, amestecând bine pentru a combina. Se amestecă 1/4 cană parmezan și se lasă deoparte.
Combinați sosul de paste și sosul de roșii într-un castron mediu.
Întindeți 1 cană de amestec de sos de paste în fundul unui aragaz lent electric oval de 6 litri acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de sos de paste; se acoperă cu 1 cană amestec de brânză și 1 cană amestec de spanac. Repetați straturile, terminând cu amestecul de spanac. Aranjați 3 tăiței peste amestecul de spanac; se acoperă cu 1 cană de amestec de brânză rămasă și 1 cană de amestec de sos de paste.
Așezați restul de 3 tăiței peste amestecul de sos; întindeți amestecul de sos rămas peste tăiței.
Se presară cu restul de 1/2 cană parmezan. Se acoperă cu capac; gatiti la minim 5 ore sau pana se face.