Pesto de rucola, Ricotta și pizza cu Mozzarella afumată

Pesto de rucola, Ricotta și pizza Mozzarella afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rucola, roșii prune, ricotta parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pesto de rucola, Ricotta și pizza cu Mozzarella afumată, Pizza cu rucola, Ricottan și mozzarella afumată, și Pizza cu Pesto, Ricotta și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Presărați foaia de copt cu făină de porumb.
În robotul de bucătărie, amestecați ricotta, usturoiul, sarea și piperul până se omogenizează.
Adăugați mozzarella și rucola. Puls pentru a combina.
Pe suprafața ușor făinată, rulați aluatul de pizza într-un cerc de 14 inci; transferați pe foaia de copt.
Întindeți amestecul de ricotta deasupra, lăsând o margine de 1 inch. Se acoperă cu roșii și se strecoară cu ulei.
Coaceți 15 până la 16 minute, până când crusta este aurie.