Pesto de roșii uscate la soare-carne de porc umplută

Carnea de porc umplută cu Pesto de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 4 porții cu 656 calorii, 64G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.99 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți orez gătit rapid, pesto de roșii uscat la soare, muștar de miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 78%. Încercați Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Anghinare și paste de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o tigaie de prăjire superficială cu spray de gătit.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați carnea de porc pe lungime 3/4 din drum.
Se pune într-o tigaie pregătită și se întinde pesto de roșii uscate la soare în incizie. Îndoiți carnea de porc înapoi în jumătate și folosiți o frigăruie din metal sau lemn pentru a închide cusătura. Condimentează cu sare și piper negru.
Într-un castron mic, combinați oțetul, muștarul de miere și cimbru. Amestec de lingură peste carne de porc.
Prăjiți 45 de minute, până când un termometru citit instantaneu citește 155 de grade F (carnea de porc poate fi încă roz în centru și asta este ok).
Lăsați carnea de porc să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de a tăia transversal în felii groase de 1 inch.
Serviți aproximativ 1/2 din carnea de porc cu 2 căni de orez. Rezervați restul de orez și carne de porc pentru mese suplimentare.