Pesto de Crab cremos peste Mahi Mahi
Pesto Crab cremos peste Mahi Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 582 calorii, 39G de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 2 și costă $ 5.72 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec cremos de sos pesto, lapte, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lămâie, Mahi mahi la grătar cu ardei roșu și pesto Cilantro, și Cina In Seara Asta: Mahi Mahi Cu Pesto Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cantitate mică de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Condimentează mahi mahi cu oregano, sare și piper alb; gătiți în tigaie până când carnea se fulgează ușor cu o furculiță, 7 până la 10 minute pe fiecare parte.
În timp ce peștele gătește, bateți uleiul de măsline rămas, laptele și sosul pesto cremos se amestecă împreună într-o cratiță la foc mediu-mic; gătiți, amestecând regulat, până când începe să se îngroașe, 3 până la 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați carnea de crab în sos.
Transferați mahi mahi gătit în farfurii și sosul de lingură peste pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.