Pesto De Coriandru-Filet De Porc Umplut Cu Succotash De Vară
Cilantro Pesto-filet de porc umplut cu Succotash de vară ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.89 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 819 calorii, 70g de proteine, și 48G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Serious Eats are 130 de fani. Dacă aveți la îndemână suc din 1 lime, frunze ușor de pătrunjel, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați Filet De Porc Umplut Cu Pesto De Lime De Coriandru, Filet de porc cu Pesto de coriandru-Lime, și Spanac, Pesto și Filet de porc umplut cu Feta cu sos de roșii gros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1 cană de coriandru, pătrunjel și doi căței de usturoi într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică. Pulsați până când formează o pastă grosieră. Cu procesorul în funcțiune, adăugați nucile de pin, sucul de lămâie, parmezanul, 1/2 linguriță sare și și 1/2 linguriță piper. Stropiți încet în ulei de măsline și apă. Procesați până la netezire, oprindu-vă pentru a răzui pesto din lateral, dacă este necesar. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper. Rezervați jumătate din pesto și refrigerați restul pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Kg Tortillas De Maíz
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți filetul de porc din frigider cu o oră înainte de a fi gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De Porc
4
Tăiați carnea aproape în jumătate, pe lungime. Deschideți carnea ca o carte și așezați-o între două foi de hârtie de ceară. Folosind un ciocan de carne sau un sucitor, Lira la 1/2-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Se întinde cu pesto rezervat. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Rulați carnea și fixați-o la intervale de 1/2 inch cu sfoară de bucătărie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Așezați în tigaie cu cusătura în sus și stropiți cu 1/2 lingură de ulei de măsline. Prajiti carnea de porc la cuptor pana ajunge la o temperatura interna de 145 F, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți carnea de porc din cuptor, cortul cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
În timp ce carnea de porc se prăjește, încălziți restul de 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie putin, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
11
Adăugați porumb, edamame și doi căței de usturoi rămași. Saut pentru trei minute înainte de a adăuga roșii. Gatiti, amestecand des, pana cand rosiile incep sa se descompuna, inca doua minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Edamame Congelat (din Păstăi)
Mărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12
Se ia de pe foc. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
13
Adăugați busuioc, rămânând 1 1/2 linguri de coriandru și suc de lămâie. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
14
Tăiați și aruncați șirul din carne de porc. Feliați carnea în medalioane și serviți cu pesto și succotash rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.