Pesto De Coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Pesto de coriandru. Această rețetă face 37 de porții cu 19 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de brânză manchego, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pesto Cu Coriandru Și Sos De Iaurt Cu Coriandru, TILAPIA cu pesto de coriandru (TILAPIAn a la PLANCHA CON PESTO de CILANTRO), și Pesto De Coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați tulpinile și semințele din jalapeincrosos și tulpinile mari din coriandru.
În robotul de bucătărie, așezați 1/3 cană din semințele de dovleac și 2 căței de usturoi. Acoperiți; procesați până se toacă fin.
Adăugați 1 jalapeincroumro, jumătate din coriandru și 2 linguri de suc de lămâie. Acoperiți; procesați până când se curăță grosier. Cu robotul de bucătărie în funcțiune, turnați 1/2 cană de ulei prin tubul de alimentare; procesați până la omogenizare.
Puneți pesto în castron mediu. Repetați procedura cu restul de jumătate din ingrediente. Se amestecă brânza, sarea și piperul. A se păstra bine acoperit la frigider.