Pesto De Anghinare

Pesto De Anghinare
Pesto de anghinare necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 75 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți inimi de anghinare, pătrunjel, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest condiment. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Anghinare, roșii Cherry și salată de feta cu anghinare-Pesto Crostini, Pesto De Anghinare, și Pesto De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați anghinare într-un robot de bucătărie; puls de 5 ori sau până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați brânză și ingredientele rămase; puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista