Pesto-Calzone De Pui
Pesto-pui Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 695 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână broccoli, ulei de măsline, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Calzone vegane de casă cu roșii uscate la soare și pesto, Calzone de pui la grătar, și Calzone de pui la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în patru bucăți egale. Folosind un sucitor ușor făinat sau mâinile, rulați sau întindeți fiecare piesă într-o rundă de 6 inci. Dacă aluatul se micșorează, lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi rulați din nou.
Împărțiți mozzarella printre rundele de aluat, apoi acoperiți în mod egal cu pesto, broccoli și pui.
Trageți ușor jumătate de aluat peste umplutură pentru a face o formă de jumătate de lună. Îndoiți marginea inferioară peste marginea superioară și prindeți ferm pentru a sigila.
Periați calzone blaturi ușor cu ulei de măsline.
Transferați pe o foaie mare de copt.
Coaceți calzonele pe raftul din mijloc până se rumenesc, 20 până la 25 de minute (15 până la 20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se transferă pe farfurii.
Notă: pentru a face în avans, pregătiți-vă prin Pasul 3, apoi înghețați pe o foaie de copt. Când este înghețat, înfășurați fiecare calzone cu folie de aluminiu și păstrați-l la congelator până la 1 lună.
Coaceți la 375 timp de 30 până la 35 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.