Pesto-Calzone De Pui

Pesto-Calzone De Pui
Pesto-pui Calzones ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 695 calorii, 27G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână broccoli, ulei de măsline, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Calzone vegane de casă cu roșii uscate la soare și pesto, Calzone de pui la grătar, și Calzone de pui la grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pe o suprafață ușor făinată, împărțiți aluatul în patru bucăți egale. Folosind un sucitor ușor făinat sau mâinile, rulați sau întindeți fiecare piesă într-o rundă de 6 inci. Dacă aluatul se micșorează, lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute, apoi rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Împărțiți mozzarella printre rundele de aluat, apoi acoperiți în mod egal cu pesto, broccoli și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Trageți ușor jumătate de aluat peste umplutură pentru a face o formă de jumătate de lună. Îndoiți marginea inferioară peste marginea superioară și prindeți ferm pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Periați calzone blaturi ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Transferați pe o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți calzonele pe raftul din mijloc până se rumenesc, 20 până la 25 de minute (15 până la 20 de minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute, apoi se transferă pe farfurii.
9
Notă: pentru a face în avans, pregătiți-vă prin Pasul 3, apoi înghețați pe o foaie de copt. Când este înghețat, înfășurați fiecare calzone cu folie de aluminiu și păstrați-l la congelator până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Coaceți la 375 timp de 30 până la 35 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista