Pesto bulion cu paste, mazăre și pui
Pesto bulion cu paste, mazăre și pui ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 324 de calorii , 11 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,24 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, ceapă primăvară, mazăre și sos pesto. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , care este solid. Încercați găluște de porumb, ceapă și cotija într-o supă de porumb de nucă de cocos , midii în bulion de ghimbir și iarbă de lămâie și paste cu mazăre și bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulionul de legume într-o cratiță și aduceți la fierbere. Se amestecă pastele și se fierb la foc mediu-mic până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Scurge pastele și rezervă bulion.
Se încălzește untul într-o tigaie la foc mediu și se amestecă jumătate din ceapa primăvară; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se înmoaie, 2 până la 3 minute, apoi adăugați bucățile vegetariene de pui. Gatiti pana bucatile vegetariene se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, apoi adaugati ceapa ramasa si mazarea verde.
Turnați 1/2 cană de bulion de legume rezervat în tigaie. Aduceți amestecul la fierbere, gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru a găti mazărea și adăugați pastele și sosul pesto.
Amestecați încă 1/2 cană de bulion pentru a forma un sos cremos.