Pesmet Ardei Verzi Umpluți
Pesmetul umplute ardei verzi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 458 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 2,06 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Un amestec de murături, ulei de măsline extravirgin, ton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Fasole verde prăjită și ardei cu pesmet de Oregano, Ardei verzi umpluți II, și Ardei Verzi Umpluți.
Instrucțiuni
Spălați ușor și uscați ardeii verzi, îndepărtați tulpina și semințele cu un ascuțit knife.In un castron mare combinați cu mâinile pesmetul, tonul, hamsiile tocate, măslinele tocate, o mână generoasă de murături tocate, Roșia tăiată cubulețe și sucul acesteia. Dacă pâinea dvs. este fără sare, la fel ca pâinea toscană, adăugați un vârf de sare după gust.
Lăsați-l să se odihnească 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 180C.umpleți ardeii cu ajutorul unei linguri și aranjați-i într-o formă de copt unsă cu ulei de măsline extravirgin.
Stropiți ardeii verzi cu ulei de măsline extravirgin și presărați sare.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până devin aurii: ardeii trebuie să fie bine prăjiți și să se rumenească în unele puncte. Un miros tentant vă va spune că sunt gata.