Pernil Asado

Pernil Asado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pernil Asado. Această rețetă servește 8 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 51G de grăsime, și un total de 581 calorii. Dacă aveți la îndemână frunze de banană, suc de portocale, umăr de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați P. R. Pernil, Picior De Porc Prăjit Cubanez: Pernil, și Carne De Porc Prăjită Cu Usturoi (Pernil) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sarea, oregano și piperul într-un castron mic.Clătiți carnea de porc cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie. Faceți 3 până la 4 incizii orizontale prin grăsime, tăind până când loviți carnea. Frecați carnea de porc peste tot cu amestecul de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați într-o pungă mare de plastic resigilabilă, adăugați marinada și întoarceți carnea de porc în strat. Sigilați punga și dați-o la frigider, rotind ocazional, timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Tăiați frunza de banană pe jumătate orizontal și suprapuneți cele două bucăți de frunză, astfel încât să formeze aproximativ un dreptunghi de aproximativ 2 picioare lungime și 1 picior lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
5
Scoateți carnea de porc din marinată și așezați-o pe frunzele de banană, astfel încât capetele scurte și lungi ale cărnii de porc și frunzele să se potrivească. Îndoiți părțile stângi și drepte ale frunzelor și înfășurați carnea de porc ca un burrito pentru a încadra complet carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Așezați cusătura de porc învelită cu fața în jos într-un cuptor olandez sau într-o altă oală mare, cu fundul greu, cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
7
Adăugați apa, acoperiți și coaceți până când carnea este fragedă cu furculița, aproximativ 2 până la 3 ore.Desfaceți carnea de porc, așezați-o într-un castron și, folosind două furculițe, tăiați-o în bucăți de mușcătură. Dacă carnea este uscată, adăugați sucuri de tigaie după cum este necesar și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Se servește cu orez și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În13 hrs
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista