Perne Cu Inimă De Căpșuni
Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 101 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de foietaj, gem de căpșuni, topping cu bici rece și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Clatite Cu Inima De Capsuni, Tort Cu Inimă De Căpșuni, și Cremă De Căpșuni Puff Heart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați în 16 inimi cu tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 inci.
Așezați pe foaia de copt.
Coaceți 20 min. sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Tăiați fiecare inimă orizontal în jumătate.
Răspândiți 1 linguriță. gem pe jumătatea inferioară a fiecărei inimi; deasupra cu 1 lingură. Se răcește biciul și o felie de căpșuni. Acoperiți cu vârfuri de inimi.