Perle de Tapioca pentru ceai cu bule
Tapioca perle pentru ceai cu bule necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 52 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 125 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de zahăr, perle de tapioca, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 8%. Încercați Perle de Tapioca cu nucă de cocos dulce și pepene galben, Budincă de perle de porumb dulce și tapioca, și Pere de ceai cu perle de Tapioca și Satsuma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe apa în cratiță medie.
Adăugați tapioca; reveniți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor 30 de minute.
Lăsați tapioca să stea 25 de minute în apă, acoperită.
Scurgeți și clătiți într-un colizor sub apă curgătoare rece.
Se toarnă sirop de zahăr peste tapioca; utilizați în 4 până la 5 ore.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați tapioca; reveniți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor 20 de minute.
Scoateți din căldură; lăsați să stea 15 minute, acoperite.
Scurgeți și clătiți într-o strecurătoare sub apă curgătoare rece.
Adăugați sirop de zahăr; se pune într-un recipient sigilat. La frigider până când este gata de utilizare.
Pentru ceai, aduceți o cratiță medie de apă la fiert (utilizați un raport de 4 la 1 de apă la tapioca) și adăugați tapioca (1/4 cană pe porție). Se fierbe 1 până la 3 minute sau până se înmoaie. Clătiți și acoperiți cu sirop de zahăr după gust.
Adăugați amestecul de ceai la alegere (consultați rețeta noastră pentru ceai cu lapte cu bule în dreapta).
Notă: tapioca pre-gătită trebuie utilizată în termen de 3 zile sau va deveni moale.