Perisoare Submarine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați submarinele de chiftele. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 29 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, ou, sos marinara cu sodiu inferior și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Perisoare Submarine, Perisoare Submarine, și Perisoare Submarine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron; se amestecă ușor. Lucrând cu mâinile umede, formați ușor amestecul de carne de vită în 16 chiftele. Aranjați chiftelele într-un singur strat pe o foaie de copt rezistentă acoperită cu spray de gătit, lăsând 6 inci de spațiu deschis la un capăt.
Așezați jumătățile de ardei gras, cu pielea în sus, pe spațiu deschis pe tigaie. Se fierbe la 6 inci de la foc timp de 7 minute, întorcând chiftelele o dată.
Scoateți tigaia din cuptor.
Așezați ardeii într-o pungă mică de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 10 minute.
Scoateți ardeii din pungă. Curățați și feliați în benzi groase de 1/4 inch.
Aduceți sosul marinara la foc mic într-o tigaie mare la foc mediu-mic; adăugați chiftele, aruncând pentru a acoperi. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați felii de ceapă; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se carbonizeaza.
Scoateți ceapa din tigaie.
Înveliți interiorul chiflelor cu spray de gătit și fierbeți 2 minute sau până la prăjit. Completați fiecare chiflă cu 4 chiftele și 1/3 cană de sos. Împărțiți ardeii, ceapa și brânza în mod egal între sandvișuri; prăjiți sandvișurile 2 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Garnisiți cu busuioc, dacă doriți.